Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Герго Гергов внесе жалба в АС-Видин

01.08.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Жалба от видинския кмет против Заповед за прилагане на принудителна административна мярка от ТДАНС е постъпила в Административен съд - Видин.

Днес, 1 август 2014 г. в Административен съд Видин е постъпила жалба от Герго Тошев Гергов против Заповед за задържане на лице за срок от 24 часа от служител при ТДАНС – Видин. Това съобщиха от Административен съд - Видин, предаде агенция "Фокус". Чрез системата за разпределяне на постъпилите в съда дела и Заповед на административния ръководител за дежурствата на съдиите в Административен съд Видин през съдебната ваканция, за съдия-докладчик на образуваното административно дело № 163/2014 г. бе определен дежурния съдия Нели Дончева. В закрито съдебно заседание Съдът е разпоредил на жалбоподателя да внесе държавна такса, съгласно изискванията на чл. 151, т. 3 от АПК. Същата бе погасена в рамките на един час. След изпълнение на указанията, Съдът е разпоредил атакуваната жалба да бъде изпратена на административния орган /ТДАНС – Видин/, който в срок от 24 часа от получаване на жалбата се задължава да изпрати в Административен съд – Видин копие от цялата преписка по издаване на оспорения акт. Административен съд – Видин внася делото в открито съдебно заседание, като го насрочва за разглеждане на 12.08.2014 г. от 10.00 часа.

След изтичане на срока на взетата спрямо кмета на Община Видин Герго Гергов принудителна административна мярка по чл. 62о, ал.2 от Правилника за прилагане на Закона за Държавна агенция „Национална сигурност“, във връзка с чл.124а от Закона за Държавна агенция „Национална сигурност“, той бе привлечен в качеството на обвиняем по досъдебно производство. На видинския кмет е определена мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 30 000 лв. Наложена е и забрана за напускане пределите на страната без разрешение на наблюдаващия прокурор, съобщиха от пресцентъра на общината.

На 31 юли Служители на СДР-ДАНС направиха проверка в кабинетите на кмета на Община Видин Герго Гергов и на заместник-кмета по хуманитарни дейности и социална политика Борислава Борисова във връзка с документацията на проведени обществени поръчки за доставка на хранителни продукти за учрежденията на бюджетна издръжка на територията на общината през 2011-2014 г. Спрямо кмета на Община Видин Герго Гергов беше приложена принудителна административна мярка по чл. 62о, ал.2 от Правилника за прилагане на Закона за Държавна агенция „Национална сигурност“, във връзка с чл.124а от Закона за Държавна агенция „Национална сигурност“ за срок до 24 часа.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.