Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Извършена е кражба от бившия ресторант на х-л "Ровно"

28.07.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Стойността на откраднатото е в процес на установяване. По случая работи РУП-Видин.

На 25 срещу 26 юли в гр.Видин неизвестно лице проникнало в помещение на бившия ресторант в хотелски комплекс „Ровно”. Извършена е кражба на перфоратор, винтовери, удължител, чукове и други строителни приспособления и инструменти. Стойността на откраднатото е в процес на установяване. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР-Видин. На 25 юли в с.Иново неизвестно лице проникнало последователно през незатворен прозорец в сутеренно помещение на къща и работилница в частен имот. Извършена била кражба на медна пръскачка, две моторни резачки, дрелка, ъглошлайф и меден охладител за казан. Стойността на откраднатото е в процес на установяване. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство.

На 27 юли в 22.45 часа е получен сигнал за необходимост от оказване на техническа помощ – отстраняване на паднало дърво в к-с”Крум Бъчваров” и паднало дърво на пътното платно на ул.”Райко Жинзифов”. Трима дежурни служители от група „Спасителни дейности” са извършили рязане и разчистване на дърветата. Множество сигнали за навадняване на улици в града, в резултат на проливния дъжд, са получени през нощта и тази сутрин. Няма данни за причинени сериозни материални щети на автомобили и сгради.

На 27 юли в дежурната част на РУП-Кула е получен сигнал за незаконна сеч на дърва в землището на с.Тошевци. При огледа на местопроизшествието били намерени отсечени около 15 куб.м. дърва. По случая работи РУП-Кула, образувано е досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.