Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Лек автомобил „Сеат” е горял в к-с ”Крум Бъчваров” във Видин

23.07.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Причината - късо съединение.

През вчерашния ден спасителни екипи са реагирали на три сигнала за необходимост от оказване на техническа помощ. Към 07.30 часа било отстранено паднало дърво на пътното платно между селата Скомля и Бела. Час по-късно аварийна група отстранила паднало дърво върху пътното платно в с.Симеоново. Към 10.30 часа било отстранено паднало дърво на ул.”Екзарх Йосиф І” в областния град. В 19.20 часа бил получен сигнал за пожар в лек автомобил „Сеат” в к-с”Крум Бъчваров”. Причината - късо съединение. Огънят унищожил арматурното табло, двигателен отсек, броня и две гуми. В потушаването на пожара е участвал един автомобил на РСПБЗН-Видин, съобщиха от ОД на МВР.

В резултат на проведени оперативно-издирвателни мероприятия служителите на реда разкриха извършител на кражба – видинчанинът К.Х./32г./. Установено е, че във времето от 18.00 часа на 18 юли до 08.00 часа на 19 юли той проникнал в частен имот на ул.”Горазд” в града. От паркиран автомобил извършил кражба на 15 мраморни плочи, а от новострояща се в двора къща – други вещи. По случая работи РУП-Видин.

Вчера неизвестно лице чрез взлом на входна врата проникнало в частен дом в с.Арчар. Извършена била кражба на преносим компютър. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.