Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Кражба с взлом е извършена от хранителен магазин във Видин

17.07.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

При огледа е установено, че в търговския обект било проникнато чрез взломяване на секретния патронник от входната врата.

На 16 юли в 05.10 часа е получен сигнал от служител на частна охранителна фирма за взломен обект, охраняван със СОТ – хранителен магазин на ул.”Цар Симеон Велики”. При огледа е установено, че в търговския обект било проникнато чрез взломяване на секретния патронник от входната врата. Извършена е кражба на около 20 лева на монети. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР. За времето от 09.30 часа до 11.00 часа на 15.07.2014 г. в с. Арчар, неизвестно лице чрез демонтиране на комарник на отворен прозорец, е проникнало в къща, откъдето е извършило кражба на преносим компютър"Тошиба", таблет "Привилег" и три броя мобилни телефони стойността на които е в процес на установяване. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

На 15.07.2014г. в 22.07 часа на НСПЕЕН 112 е получено съобщение от гражданин, че в ж.к."Гео Милев" гр. Видин, е заловил лице, което е разбило две мазета. Изпратеният на място автопатрул на РУ-Видин установява, че има взломяване на мазе и извършителят Д.Д. /21г./ от гр.Видин е заловен на място. Същият е извършил кражба на кабели, клещи и други вещи, стойността на които е в процес на установяване. По случая в РУ-Видин е образувано бързо производство. Извършителят е задържан за срок до 24 часа.

Във времето от 25 юни до 14 юли от директорския кабинет на видинска гимназия неизвестно лице чрез отключване на метална каса извършило кражба на сумата от 1562 лева. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.