Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Кражби от офис и автомобил са извършени във Видин

30.06.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство.

Б.Р./26г./ от гр.Дунавци е задържан за срок до 24 часа, срещу него е образувано бързо производство за кражба. На 27 юни, около 09.30 часа, в офис сграда в центъра на Видин мъжът по обикновен начин извършил кражба на около 200 лева от портмоне на служителка. Портмонето било в дамска чанта на жената, в служебно помещение, съобщиха от ОД на МВР. На 27 срещу 28 юни в гр.Видин неизвестно лице чрез взломяване на задно панорамно стъкло проникнало в лек автомобил “Мерцедес”, паркиран в к-с „Вида”. Извършена била кражба на DVD плеър. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство.

На 28 юни около 03.00 часа неизвестно лице чрез взлом на входна врата проникнало в бензиностанция на изхода на с.Долни Лом. От търговския обект е извършена кражба на газов пистолет и компютър. По случая работи РУП-Белоградчик, образувано е досъдебно производство.

На 28 юни в РУП-Кула е започнато досъдебно производство срещу неизвестен извършител за това, че същия ден в землището на с.Толовица от автомобил „Нисан” била извършена кражба на флаш памет, трансмитер и мобилен телефон. В колата, собственост на столичанин, било проникнато чрез взломяване стъклата на предните врати.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.