Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Извършена е кражба на златни накити и пари във Видин

24.06.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Неизвестен извършител, чрез отключване на секретен патронник на входна врата е проникнал в жилище и извършил кражбата.

За времето от 08.00ч. до 17.50ч. на 20.06.2014г. в гр.Видин, неизвестен извършител, чрез отключване на секретен патронник на входна врата е проникнал в жилище и извършил кражба на около 15 грама златни накити, сумата от около 250 евро и 800 лева. По случая в РУП-Видин е образувано досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР. На 20.06.2014 г. в 13.15 часа в РУП-Видин е получено съобщение от служител на "Виваком", за това, че в землището на с. Покрайна, обл. Видин до водната кула е извършена кражба на 25 м. телекомуникационен кабел тип тзб 37 х 4 х 1,2 по направление с. Ново село, собственост на БТК АД "Виваком" клон Видин. По случая в РУП-Видин е образувано досъдебно производство.

В 13.20ч. на 22.06.2014 г. в ОДЧ на РУП - Кула е получен сигнал от тел.112 за извършване на незаконна сеч в землището на село Бранковци, общ. Гармада. При извършената проверка на сигнала се установяват, че на около 500 метра от пътя след разклона за с. Бранковци посока с. Раковица има спрени два леки автомобила. Ппри слизането от служебният автомобил, служителите чуват шум от падащо дърво в началото на гората и тръгват към мястото, където забелязват няколко непознати лица. При опит за проверка лицата побягват, но след кратко преследване са заловени, при което се установяват седем лица от с.Медовница и две лица от с.Карбинци, както и отрязани осем липови дървета, с диаметър на пъна от 38 см. до 63 см. На място са намерени и иззети един моторен трион марка, две брадви и два чувала с липов цвят по около 3,5 килограма всеки. По случая в РУП-Кула е образувано досъдебно производство.

Видинчаните К.Б./35г./ и Ц.Д./22г./ са задържани вчера с полицейска мярка за срок до 24 часа. Двамата са уличени в кражби на телекомуникационни кабели. Посегателствата били извършени в землището на с.Покрайна, в близост до водната кула. Мъжете направили пълни самопризнания за извършените деяния, посочили са мястото на което обгорили кабелите и мястото, където укрили инструментите ползвани от тях при кражбите. По случаите в РУП-Видин са образувани две преписка, работата по тях продължава.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.