Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

38-годишен мотоциклетист е загинал при ПТП

11.06.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Мотоциклетът се е движил с несъобразена скорост, на прав участък от пътя излязъл в дясно и се блъснал в крайпътно дърво.

На 10 юни, около 09.00 часа, в крайпътна канавка на път ІІІ-114 (пътя между селата Дреновец и Ружинци) е открит трупа на К.И./38г./ от с.Бело поле. В непосредствена близост до тялото е намарен мотоциклет „MZ 157” без регистрационни табели. В резултат на проведените издирвателни мероприятия и процесуални действия е установено, че случаят касае претърпяно пътнотранспортно произшествие. Мотоциклетът се е движил с несъобразена скорост, на прав участък от пътя излязъл в дясно и се блъснал в крайпътно дърво. От извършената справка е установено, че 38-годишният не е притежавал свидетелство да управление на МПС. Трупът е транспортиран за аутопсия във видинската болница. Работата по случая продължава, в РУП-Белоградчик е образувано досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР.

На 10 юни в 15.04 часа е получен сигнал за възникнал пожар в сухи треви в землището на с.Бела Рада. Няма нанесени материални щети. Бързата намеса на огнеборци с два автомобила от РСПБЗН-Видин е предотвратила разрастването на пожара, спасена е намиращата се в непосредствена близост нива от 20 декара жито.

На 10 юни в 21.39 часа е получен сигнал за пожар в товарен автомобил с прикачено полуремарке – хладилник, транспортиращ 21 тона дини. Инцидентът е станал по пътя след с.Арчар. Причината за пожара е техническа неизправност в окачването на полуремаркето. В ликвидирането на огъня са участвали два автомобила на РСПБЗН-Видин.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.