Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Две възрастни видинчанки станаха жертви на телефонни измамници

05.06.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Криминалисти за пореден път напомнят: Не се доверявайте на телефонни обаждания! Не правете плащания под какъвто и да било предлог.

Вчера две възрастни видинчанки станаха жертви на телефонни измамници. Едната от тях преди време се разделила с част от спестяванията си при телефонна измама, а вчера отново платила сумата от 5100 лева. Другата е „изгоряла” с 3000 евро. Пенсионерките, които живеят в различни квартали на Видин, са измамени по идентичeн начин. Измамниците действали по познат сценарий - „пари за спешна операция”. Жените получили на мобилните си телефони обаждания, съобщено било, че дъщерите им пострадали при пътнотранспортни произшествия. За предстоящите спешни операции са нужни пари, в противен случай ще последват усложнения и трайни увреждания. Служители от ОДМВР-Видин разследват измамите и работят активно по установяване на извършителите, съобщиха от ОД на МВР.

Криминалисти за пореден път напомнят - не се доверявайте на телефонни обаждания! Не правете плащания под какъвто и да било предлог. Търсете обратна връзка с близките си. При най-малкото съмнение сигнализирайте в полицията.

Хората от третата възраст са най-уязвими, те реагират емеционално и прибързано в желанието и стремежа си да помогнат на деца и внуци. Предупредете Ваши възрастни родители, близки, съседи, роднини за риска да станат жертва на телефонни измами.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.