Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Разследват сигнала за бомба във видинския съд

30.05.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

При извършената незабавна проверка от служители на полицията, бомба не е открита.

Полицията продължава да разследва фалшивия сигнал за поставено взривно устройство във видинския съд. Към момента извършителят не е установен. Вчера в 9 часа на телефон 112 бе получено съобщение от неизвестно лице, че в сградата на съда е поставено самоделно взривно устройство. При извършената незабавна проверка от служители на полицията, бомба не е открита. Председателят на Окръжен съд-Видин подписа декларация за продължаване на работния процес в сградата, съобщиха от ОД на МВР.

Бързо производство е обраувано срещу видинчанина П.И./39г./. На 26.05 при извършена рутинна полицейска проверка в колата на мъжа били открити 35 патрона кал. 5,6мм. – без съответното разрешение за притежание. Лекият автомобил „ВАЗ” бил спрян за проверка на ул.”Акад.Ст.Младенов” в областния град. Боеприпасите са иззети, а в РУП-Видин е образувано бързо производство за престъпление по чл.339, ал.1 от НК.

Бързо производство е образувано срещу столичанина А.Н./30г./. На 22 май, около 01.00 часа, по пътя Видин-Монтана мъжът управлявал лек автомобил „Форд” след употреба на алкохол 2,29 промила – установено по надлежния ред с алкотест дрегер.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.