Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

99 катастрофи от началото на годината във Видинско

18.05.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Неразумното шофиране, предприемането на рискови маневри и изпреварвания не помагат за по-бързото придвижване.

От януари до март т.г. в област Видин са регистрирани 99 катастрофи, с една жертва и 19 ранени, сочи статистиката на МВР. Най-честата причина за възникналите пътни инциденти е движението със скорост, превишаваща максимално допустимата и несъобразена с конкретните пътни и атмосферни условия. 22 бързи производства са образувани срещу водачи, употребили алкохол през първото тримесечие на годината. През месеците юни, юли и август 2013г. на територията на област Видин са били регистрирани 114 пътнотранспортни произшествия с четири жертви и 37 ранени.

„През летните месеци движението по пътищата е по-интензивно, включват се мотористи, велосипедисти, водачи на пътни превозни средства, теглени от животинска тяга и много селскостопански машини. През активния сезон ще бъде засилен контролът спрямо водачите, които превишават скоростта. Неразумното шофиране, предприемането на рискови маневри и изпреварвания няма да помогнат за по-бързото придвижване. Затова апелирам към водачите да бъдат дисциплинирани и толерантни на пътя”, каза комисар Константин Джунински – директор на областната дирекция на МВР преди началото на операцията вчера във Видин.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.