Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

37-годишен мъж е настанен в болница след катастрофа във Видин

18.05.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Катастрофата е станала рано тази сутрин на входа на Видин в посока София.

37-годишен мъж е настанен в болницата с фрактура след катастрофа. Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР – Видин. Към 5.40 часа сутринта е постъпил сигнал за ПТП. Ударът е станал между товарен автомобил с бургаска регистрация и лек автомобил с видинска регистрация. Взета е кръвна проба за алкохол от 37-годишния водач. При проверка с дрегер не е отчетено наличие на алкохол в кръвта на водача на товарния автомобил. Катастрофата е станала в района на видинската южна промишлена зона, в близост до хипермаркет. Причината за инцидента се установява. На мястото се извършва оглед и пътен патрул пренасочва автомобилния поток през паркинга на хиперматкета. Ще бъде образувано досъдебно производство.

Почистен е 35-тият километър от път 114 – Дреновец-Ружинци-Чупрене, който през тази нощ е бил непроходим от калта нанесена от паднали проливен дъжд, съобщи дежурният служител Областно пътно управление – Видин. Той посочи, че калта е нанесена на пътната настилка, заради липсата на водостоци по този път. В момента движението по пътя се извършва нормално. Няма други затворени пътни участъци по републиканската пътна мрежа във Видин. Следи се път ІІ-11 край село Арчар, който при високо ниво на река Дунав се наводнява и е непроходим. „Няма опасност засега, пътят край село Арчар е проходим, остават около 78 см. до заливането му”, поясни дежурният служител.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.