Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Около 30 грама сребърни бижута са откраднати от апартамент във Видин

16.05.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство.

На 15 май, във времето от 07.00 до 18.30 часа, неизвестно лице чрез взлом на секретен патронник от входна врата проникнало в жилище на ул.”Железничарска” в областния град. Извършена е кражба на около 30 грама сребърни бижута и сумата от 20 лева. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР. На 14 срещу 15 май неизвестно лице проникнало през незаключена врата в работилница на ул.”Димитър Мишев” във Видин. Извършена е кражба на ъглошлайф, машина за пасиране, дрелка и зеге. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство.

На 15 май за времето от 07.00 до 10.00 часа при проведена операция по безопасност на движението на територията на с.Търговище, общ.Чупрене пътните полицаи проверили 21 моторни превозни средства и установили осем нарушения по Закона за движение по пътищата. Съставени са четири акта и наложени четири глоби по фиш.

600 къса цигари „Don” без бандерол иззеха вчера служители на участък „Полиция”-Брегово. Нередовната акцизна стока е открита при проверка в кафе-сладкарница в с.Гъмзово. На материално отговорното лице на търговския обект е съставен акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.