Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Мъж е загинал при ПТП в събота

12.05.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Мъжът е загинал на място. Смъртта е констатирана от екип на ЦСМП-Видин.

На 10 май около 15.00 часа на кръстовището на главния път с.Иново възникнало пътнотранспортно произшествие. Лек автомобил „Мерцедес”, управляван от Е.С./48г./ от с.Покрайна, навлиза в лентата за насрещно движение и блъска насрещно движещия се 37-годишен велосипедист от с.Иново. Мъжът е загинал на място. Смъртта е констатирана от екип на ЦСМП-Видин. Шофьорът на колата е тестван с дрегер, пробата отчела нулево показание. Е.С. е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР.

На 10 май около 17.40 часа в дежурната част на кулската полиция е получен сигнал за пътнотранспортно произшествие, възникнало на кръстовището при изхода на гр.Грамада в посока с.Срацимирово. При извършения на мястото оглед е установено, че лек автомобил „Рено” управляван от 41-годишната В.Й. от гр.Грамада отнел предимство на лек автомобил „Опел”, управляван от 51-годишен водач. При катастрофата пострадало возещото се на задната седалка на „Опела” 10-годишн момиче. То е настанено във видинската болница с порезна рана и комоцио, без опасност за живота. Водачите са тествани с дрегер. Пробата на 41-годишната шофьорка отчела показание 1,43 промила, а пробата на 51-годишния е отрицателна. По случая работи РУП-Кула, образувано е досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.