Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Криминалисти установиха и задържаха извършител на грабеж

12.05.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

По случая в РУП-Видин е образувано досъдебно производство.

В резултат на проведени незабавни оперативно-издирвателни мероприятия „по горещи следи” криминалисти установиха и задържаха извършител на грабеж – криминално проявеният и осъждан В.М./32г./ от с.Ново село. Вчера с постановление на Окръжна прокуратура той е задържан за срок до 72 часа и приведен в следствения арест. В събота, в 21.33 часа, в дежурната част на полицията бил получен сигнал за извършена грабеж в дома на самотно живееща 73-годишна жителка на с.Ново село. Около 21.00 часа маскиран мъж проникнал през незаключена врата в къщата. Жената направила опит да го спре, той я бутнал и отнел дамската й чанта със сумата от 120 лева, документи и лични вещи. Предприети били незабавни действия, авторът на деянието бил разкрит. В условията на неотложност в дома му е извършено претърсване и изземване, във външната тоалетна е открита дамската чанта с документи и принадлежности на жената. По случая в РУП-Видин е образувано досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР.

На 10 май служители на сектор „Противодействие на икономическа престъпност” и мобилна група на Митница Видин извършили проверка в района на общинския пазар в града и иззели 13,8 литра ракия без бандерол. Митническите служители взели отношение по Закона за акцизите и данъчните складове.

На 10 срещу 11 май от фирмена складова база в гр.Димово била извършена кражба на препарати за растителна защита, моторен верижен трион, усилвател и тон колона. Служители на РУП-Белоградчик разследват случая, образувано е досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.