Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

134 нарушения на Закона за движение по пътищата при проверки

08.05.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Проверките били извършени през изминалите почивни и празнични дни на територията на РУП-Видин.

135 моторни превозни средства проверили пътните полицаи и констатирали 134 нарушения на Закона за движение по пътищата. Проверките били извършени през изминалите почивни и празнични дни на територията на РУП-Видин в хода на проведени полицейски операции по безопасност на движението. Установени били седем шофьори употребили алкохол и двама неправоспособни водачи. Най-много шофьори са санкционирани за превишена скорост – 42-ма, за техническа неизправност на моторни превозни средства са санкционирани 37 водачи, а 29 били с нередовни документи, съобщиха от ОД на МВР.

За установените нарушения служителите на реда съставили 36 акта и наложили 58 глоби по фиш по Закона за движение по пътищата. Съставен е и един акт по Кодекса за застраховането.

Бързи производства са образувани срещу двама шофьори, употребили алкохол. На 3 май в с.Арчар Д.Б./33г./ управлявал лек автомобил „Ауди”, при теставнето му с дрегер пробата отчела показание 1,81 промила. Същият ден в селото бил спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген”, шофиран от К.К./20г./. С протокол за извършена химическа експертиза е установена концентрация на алкохол в кръвта на водача 1,32 промила.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.