Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Над 100 метра кабел е откраднат във видинско

15.04.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Кабелът е собственост на ЧЕЗ и на кметството на с.Акациево.

На 14 април, около 17.30 часа, в дежурната част на полицията е получен сигнал за кражба на проводници в с.Акациево. Неизвестно лице чрез използване на техническо средство извършило кражба от едно междустълбие на 70 метра меден проводник, собственост на ЧЕЗ и 35 метра меден проводник захранващ уличното осветление, собственост на кметството. Стойността на щетата е в процес на установяване. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР.

На 13 април в 10.50 часа в РУП-Видин е получен сигнал за извършена кражба на 50 метра телекомуникационен кабел в землището на с.Покрайна. Стойността на щетата е в процес на установяване. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство.

12 бойни патрони, 19 патрони за газов пистолет, шишенце със сачми и муфа от газов пистолет, съхранявани без надлежното разрешение открили и иззели служителите на реда при проверка в къща, обитавана от С.К./29г./, на ул.”Арда” във Видин. В жилището били намерени и 260 къса цигари без бандерол. По случая работи РУП-Видин, образувано е бързо производство.

Във времето от 10.00 часа на 12 април до 10.00 часа на 13 април неизвестно лице чрез взлом на входна врата проникнало в частна къща в с.Септемврийци. Извършена е кражба на два плазмени телевизора, аудио уредба, видеокамера, готварска печка и сумата от 100 лева. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.