Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Видинчанин е задържан за кражба на пневматична пушка

06.04.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Криминално проявения и осъждан видинчанин е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа.

Видинчанинът Ц.К./32г./-криминално проявен и осъждан е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. Снощи, около 23.50 часа, на кръстовището на улиците „Н.Й.Вапцаров” и „Разлог” служители от полицейски автопатрул забелязали мъжа, който носел пневматична пушка и електрически храсторез. В резултат на проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че около 10 минути по-рано 32-годишният проникнал през незаключена входна врата в жилище на ул.”Поп Русинов” и от коридора извършил клажба на пневматична пушка и електрически храсторез. По случая работи РУП-Видин, съобщиха от ОД на МВР.

На 5 април в 03.37 часа в дежурната част на полицията е получен сигнал за възникнал пожар в двигателния отсек на джип „Гранд Чероки”, собственост на видинчанин. Колата била паркирана на площадка зад блок „Железничар” в града. Пожарът е ликвидиран от екип на РСПБЗН-Видин. Причината е в процес на установяване. По случая работи РУП-Видин.

720 къса цигари и 1 килограм насипен тютюн без бандерол иззеха в петък служители от сектор „Противодействие на икономическата престъпност” и митница Видин. Нередовната акцизна стока е открита на неизползвана търговска маса в общинския пазар на областния град.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.