Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Извършена е кражба от апартамент на ул.”Дунавска” във Видин

02.04.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Неизвестно лице чрез взлом на секретен патронник от входна врата проникнало в апартамента.

На 1 април, във времето от 06.30 до 12.00 часа, неизвестно лице чрез взлом на секретен патронник от входна врата проникнало в апартамент на ул.”Дунавска” в областния град. Извършена е кражба на мобилен телефон на стойност 100 лева. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР-Видин. Вчера с полицейска мярка за срок до 24 часа е задържан Р.П./24г./ от с.Бойница. Мъжът извършил кражба на вещи от частен дом в селото. По случая работи РУП-Кула.

Криминално проявеният и осъждан видинчанин В.С./24г./ е задържан вчера с полицейска мярка за срок до 24 часа. Мъжът бил спрян за проверка около 07.50 часа в близост до пункт за изкупуване на черни и цветни метали. Той транспортирал с каруца 27 метални телескопични строителни подпори за кофраж. В резултат на проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия по „горещи следи” служителите на реда установили, че строителните подпори са фирмена собственост. Същите били обект на взломна кражба от хале в Северната промишлена зона на Видин. По случая в РУП-Видин е образувано бързо производство.

В РУП-Видин е заведена преписка за извършена на 22 март кражба на пътен знак, поставен на обект на улиците „Бдин” и „6-ти септември” в областния град. Установен е автора на деянието – А.П./24г./. Преписката по случая е изпратена в районна прокуратура-Видин.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.