Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Неправоспособен водач на МПС е предизвикал пътен инцидент

24.03.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Водачът е тестван с дрегер, пробата отчела показание 0,85 промила.

На 22 март около 20.00 часа в гр.Димово възникнало пътно-транспортно произшествие. Неправоспособният водач М.С./29г./, шофирайки лек автомобил „Опел Вектра”, изгубил контрол над управлението, напуснал пътното платно и се преобрърнал извън пътя. 20-годишен пътник от колата е транспортиран във видинската болница и след оказана медицинска помощ е освободен без опасност за живота. Водачът е тестван с дрегер, пробата отчела показание 0,85 промила. По случая в РУП-Белоградчик е образувано досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР.

Бързо производство е образувано срещу А.А./29г./ от гр.Дунавци. На 20 март, около 23.40 часа, в с.Арчар мъжът управлявал лек автомобил „Опел Астра” след употреба на алкохол 1,54 промила – установено по надлежния ред с химическа експертиза.

Бързо производство е образувано срещу Н.П./36г./ за това, че на 15 март в областния град управлявал лек автомобил след употреба на алкохол 1,58 промила – установено по надлежния ред с алкотест дрегер. Бързо производство е образувано срещу В.В./24г./ от с.Рупци за това, че на 15 март в областния град управлявал лек автомобил след употреба на алкохол 2,38 промила – установено по надлежния ред с алкотест дрегер. На водача е връчен талон за медицинско изследване.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.