Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

33-годишна жена е задържана за нападение с нож

21.03.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

В хода на проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия е установена и задържана извършителката на деянието.

33-годишната К.Г. е задържана вчера с полицейска мярка за срок до 24 часа, тя нападнала с нож продавачка в хранителен магазин в с.Ново село. В 17.40 часа в полицията е получен сигнал от 30-годишна жителка на с.Ново село – продавачка в магазин, за възникнал инцидент към 14.30 часа в търговския обект. След скандал от семейно-битов характер К.Г. нанесла на продавачката прободни и порезни рани с нож и избягала в неизвестна посока. Пострадалата, заедно със свои близки, посетила ЦСМП-Видин. След оказана медицинска помощ е освободена без опасност за живота и е насочена за лечение към столичната болница „Пирогов”. В хода на проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия е установена и задържана извършителката на деянието – 33-годишната К.Г. от с.Новоселци. Работата по случая продължава, в РУП-Видин е образувано досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР.

Две кражи на авто CD-та, извършени на 19 срещу 20 март в гр.Видин, разследват служителите на реда. От лек автомобил „Фолксваген Венто”, паркиран през жилищен блок на ул.”Св.Кирил” била извършена кражба на авто CD „Санг”. От лек автомобил „Фолксваген Голф”, паркиран пред блок на ул.”Цар Александър І” е откраднат авто CD „Роуд Стар”. В колите било проникнато чрез взломяване на странични прозорци. По случаите в РУП-Видин са образувано досъдебно производства.

В РУП-Кула е образувана преписка по жалба от жител на гр.Грамада за извършена кражба на метална конструкция от парник. Разкрит е автора на деянието – В.П./64г./ от гр.Грамада. Открадната метална конструкция е предадена доброволно от автора на посегателството. Преписката по случая е изпратена в Районна прокуратура-Кула с мнение за образуване на досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.