Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

313 МПС са проверени в област Видин при полицейска операция

18.03.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Операцията е организирана по линия на Европейската организация на службите на пътна полиция /TISPOL/.

313 моторни-превозни средства са проверени в област Видин от 10 до 16 март при контролната акция на TISPOL. Най-голям е броят на проверените автомобили с пътници на предните седалки – 215, с пътници на задните седалки – 91 моторни превозни средство, 36 автомобили, превозващи деца и седем мотористи. Служителите на реда установили 77 нарушения. 66 водачи са санкционирани за неизползване на обезопасителен колан, съобщиха от ОД на МВР.

За същото нарушение са санционирани седем пътници на предни седалки и трима пътници на задни седалки в автомобили. Не са констатирани случаи на превозвани в МПС деца без използване на обезопасителни системи. Един моторист е санкциониран за движение без каска. Организираната по линия на Европейската организация на службите на пътна полиция /TISPOL/ операция за контрол на пътното движение бе проведена миналата седмица на територията на всички държави-членки.

При засилените проверки пътните полицаи са следили за използването на обезопасителни колани от водачите и пътниците в моторните превозни средства, използването на обезопасителни каски при придвижване с мотоциклети, както и използване на детски обезопасителни системи при превозване на деца в автомобилите.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.