Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

42-годишeн мъж е задържан за кражба

13.03.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

42-годишният е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа.

Бързо производство е образувано срещу видинчанина И.И./42г./-криминално проявен и осъждан. Мъжът е уличен в кражба. На 11.03, в 22.20 часа, в полицията е получен сигнал за кражба на два мобилни телефона от частен дом на ул.”Кокошевец” в града. Малко по-късно авторът на посегателството е установен в кафене в кв.”Акджамия”, у него са открити откраднатите телефони. 42-годишният е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа, съобщиха от ОД на МВР.

На 11 срещу 12 март в гр.Видин неизвестно лице чрез срязване на оградна мрежа и отключване на катинар от входна врата проникнало в мазе на ул.”Цар Симеон Велики”, откъдето извършило кражба на лула и серпентина от казан, два мобилни телефона и зимнина. Същата нощ от съседна къща била извършена кражба на бормашина, медна пръскачка, кабели, велосипед и други вещи. По случаите работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство.

В РУП-Видин е заведена преписка по жалба от жителка на гр.Брегово за извършена кражба на две гаражни врати от гаража й в имот на ул.”Г.Димитров” в града. Установена е извършителката на деянието – 46-годишната Л.А. от гр.Брегово. Откраднатите врати са намерени срязани в пункт за изкупуване на черни и цветни метали във Видин. Преписката по случая е изпратена в Районна прокуратура-Белоградчик с мнение за образуване на досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.