Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Разкрит грабеж и извършени кражби във видинско

10.03.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

В хода на проведените оперативно–издирвателни мероприятия е установен автора на посегателството.

На 9 март в дежурната част на видинската полиция е получен сигнал за извършен грабеж на 20 лева и мъжки ръчен часовник от дома на 78-годишен жител на с.Градец. В хода на проведените оперативно–издирвателни мероприятия е установен автора на посегателството – С.Т./48г./ от същото село. Той е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. Отнетият часовник е иззет. По случая работи РУП-Видин, съобщиха от ОД на МВР. Бързо производство е образувано срещу видинчанина П.П./37г./. На 8 март мъжът е заловен от полицейски служители непосредствено след извършена кражба на 31 метра проводник за трафик на интернет данни, собственост на видинска фирма. Мъжът е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа.

На 7 срещу 8 март в с.Рабиша неизвестно лице чрез взломяване на входна врата проникнало в търговски обект, откъдето извършило кражба на хранителни продукти, бутилка алкохол и 30 лева на монети. Общата стойност на откраднатото е в процес на установяване. По случая работи РУП-Белоградчик, образувано е досъдебно произвдство.

Във времето от 6 до 7 март в с.Арчар от пункт за изкупуване на мляко неизвестно лице извършило кражба на мерница и капак на вана за съхранение на мляко с ел. мотор и командно устройство на бъркалката на ваната. В пункта било проникнато чрез взломяване на врата. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство. Във времето от 2 до 7 март в с.Бойница от частен дом била извършена кражба на меден котел. По случая работи РУП-Кула, образувано е досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.