Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Разкрито убийство и един палеж във видинско

10.03.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Работата на разследващите продължава под ръководството на наблюдаващ прокурор.

На 8 март в дежурната част на видинската полиция е получен сигнал за това, че около 15.00 часа в с.Майор Узуново в частен дом е открит трупа на самотно живееща 79-годишна жена. При извършения оглед на местопроизшествието са констатирани видими травматични увреждания. Трупът е транспортиран за аутопсия във видинската болница. В хода на предприетите незабавни действия по „горещи следи” криминалистите установили данни за съпричастност към извършеното деяние на Н.Д./23г./ - криминално проявен от с.Майор Узуново. На 9 март с постановление на Окръжна прокуратура-Видин мъжът е задържан за срок до 72 часа. Работата на разследващите продължава под ръководството на наблюдаващ прокурор. По случая е образувано досъдебно производство по чл.115 от НК., съобщиха от ОД на МВР.

На 8 март, около 02.12 часа, в с.Иново възникнал пожар в стопанска постройка. Огънят унищожил 70 кв.м. покривна конструкция, 100 бали сено и слама, дървени греди и дъски и домашно имущество. Причината за пожара е в процес на установяване. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство по чл.330, ал.1 от НК.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.