Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Лек автомобил „ВАЗ” е запален в с. Бело поле

05.03.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

В с.Ружинци късо съединение предизвикало пожар в къща.

На 4 март, около 02.30 часа, в с.Бело поле неизвестно лице запалило лек автомобил „ВАЗ” , ползван от жител на селото. Огънят унищожил предните две седалки и тапицерията на тавана на колата. По случая работи РУП-Белоградчик, образувано е досъдебно производство за престъпление по чл.330, ал.1 от НК., съобщиха от ОД на МВР. На 4 март около 23.25 часа в с.Ружинци късо съединение предизвикало пожар в къща. Огънят унищожил домашно имущество. Пожарът бил потушен от собствениците. На сигнала е реагирал екип от РСПБЗН-Белоградчик.

Във времето от месец октомври 2013г. до 2 март 2014г. в с.Черно поле, общ.Ружинци била извършена кражба от частен гараж. Обект на посегателството били метални пръчки, печка, винкели, тръби, пирони, ламарина, дърва и други вещи. Стойността на откраднатото е в процес на установяване. По случая работи РУП-Белоградчик, образувно е досъдебно производство.

Във времето от месец септември 2013г. до 1 март 2014г. неизвестно лице извършило кражба на метални елементи от фирмени складове във видинската Южна промишлена зона. Посегателството било извършено след взломяване на катинар от метална врата на хале. Стойността на откраднатото е в процес на установяване. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.