Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Трима видинчани са задържани за извършен грабеж

24.02.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

В резултат на предприетите незабавни оперативно-издирвателни мероприятия са установени и задържани авторите на деянието.

Трима видинчани са задържани с полицейска мярка за срок до 24 часа за извършен тази нощ грабеж от бензиностанция. Около 01.40 часа в дежурната част на полицията е получен сигнал за грабеж от бензиностанция на околовръстния път на гр.Видин. Неизвестни лица след употреба на физическа сила спрямо служителя от търговския обект отнели неустановено към момента количество хранителни стоки и цигари. В резултат на предприетите незабавни оперативно-издирвателни мероприятия са установени и задържани авторите на деянието – Т.И./22г./, М.Я./18г./ и 17-годишно момче. Работата по случая продължава, съобщиха от ОД на МВР.

На 21 февруари във времето от 07.30 до 13.00 часа неизвестно лице чрез взломяване на секретен патронник от входна врата проникнало в апартамент в к-с”Химик”. Извършена била кражба на около 20 грама златни накити и сумата от 220 лева. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство.

На 22 февруари, около 18.00 часа, полицейски служители заловили видничанина И.В./29г./ в момент на кражба на моторен трион от гараж в к-с”Христо Ботев”. Мъжът проникнал в помещението чрез взломяване на катинара от входната врата и срязване на халка на метална решетка. При извършения оглед на местопроизшествието и последвалите процесуално-следствени действия е установено, че И.В. чрез взломяване на дървена врата проникнал и в съседен гараж, откъдето извършил кражба на ел. помпа за вода и газова бутилка. Вещите, предмет на престъплението са иззети по надлежния ред. 29-годишният мъж е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа, срещу него е образувано бързо производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.