Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Автомобил марка „Фолксваген” е откраднат във Видин

21.02.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Колата е била паркирана пред дома на собственичката.

На 20 февруари в 09.46 часа в дежурната част на полицията чрез тел.112 е получен сигнал от видинчанка за това, че противозаконно бил отнет личния й автомобил „Фолксваген”. Колата, която била паркирана пред дома на собственичката, е отнета във времето от 17.00 часа на 19 февруари до 07.15 часа на 20 февруари. По случая работи РУП-Видин, съобщиха от ОД на МВР.

Във времето от 22.00 часа на 19 февруари до 18.00 часа на 20 февруари неизвестно лице чрез взломяване ключалки на предни врати проникнало в товарен автомобил „Ивеко”. Извършена била кржба на радиокасетофон, акумулаторна батерия и други вещи. Превозното средство, собственост на видинчанин, било паркирано във фирмена база в Северната промишлена зона на областния град. По случая работи РУП-Видин.

В РУП-Видин е заведена преписка по жалба от жител на с.Генерал Мариново за извършена кражба на битови вещи от имота му в селото. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия служителите на реда разкриха автора на деянието – 45-годишният Д.И. от същото село. Част от откраднатите вещи са намерени и върнати са собственика.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.