Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Един палеж и два пожара са предизвикани във видинско

19.02.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Според първоначалните данни заподозрян за предизвикване на пожара е 41-годишен мъж с видими психични отклонения от гр.Белоградчик.

На 18 февруари около 14.45 часа в с.Върбово възникнал пожар в стопанска постройка, собственост на жител на селото. Към мястото са насочени три автомобила на РСПБЗН-Белоградчик. Огънят унищожил напълно постройката, изгорели са фураж, каруца и домашни животни – магаре и коза. Според първоначалните данни заподозрян за предизвикване на пожара е 41-годишен мъж с видими психични отклонения от гр.Белоградчик. Работата по случая продължава, в РУП-Белоградчик е образувано досъдебно производство по чл.330, ал.1 от НК., съобщиха от ОД на МВР.

На 18 февруари около 17.25 часа възникнал пожар в къща в с.Генерал Мариново. Огънят унищожил телевизор, опушени били стени. Причината – неправилно ползване на отоплителни уреди. В потушаването на пожара са участвали два автомобила на РСПБЗН-Видин.

На 18 февруари в 03.11 часа е получен сигнал за възникнал пожар в едноетажна къща на ул.”Преславска” в областния град. Към мястото на произшествието са насочени два автомобила на РСПБЗН-Видин. В хода на гасителните действия е открит трупа на 77-годишния обитател на къщата. При пожара са унищожени около 100 кв.м. от сградата и лични вещи. Причината е в процес на установяване. На местопроизшествието се извършва оглед.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

видин хотели цени

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.