Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

59-годишен видинчанин e пострадал при инцидент с автомобил

17.02.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Мъжът е транспортиран в болница, установена е фрактура на долен кройник и след оказаната медицинска помощ е освободен.

На 14 февруари, около 15.00 часа, в двора на сектор „Пътна полиция”–Видин възникнало пътно-транспортно произшествие. В реда на паркиралите за регистрация моторни превозни средства, водачът на лек автомобил „Пежо” – Г.Д./52г./ предприел маневра потегляне от място без да се убеди, че ще я извърши безопасно. Той блъснал спрелия пред него в колоната лек автомобил „Опел”, от удара колата потеглила и блъснала стоящия пред нея 59-годишен видинчанин. Мъжът е транспортиран в болница, установена е фрактура на долен кройник и след оказаната медицинска помощ е освободен. Г.Д. е тестван с дрегер, не е отчетено наличие на алкохол. Взета му е и кръвна проба. По случая е образувано досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР – Видин.

На 15 март около 16.50 часа в гр.Видин възникнал пожар в апартамент на ул.”Хан Аспарух”. Огънят унищожил готварска печка, аспиратор, домашно имущество и дограма, опушени са стени. Причината – неправилно ползване на нагревателен уред. В потушаването на пожара са участвали два автомобила на РСПБЗН-Видин.

1,400 кг. нарязан тютюн без бандерол иззеха кулски полицаи. Нередовната акцизна стока, разпределена в седем найлонови плика, била открита при проверка в дома на 71-годишна жена в гр.Кула. По случая в РУП-Кула е образувана преписка.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.