Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Извършена е кражба на техника от къмпинг „Нора Пизанти”

14.02.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Заведената по случая преписка е изпратена в Районна прокуратура-Видин.

В РУП-Видин е постъпила жалба от жител на града за извършена кражба на кафе-машина, флекс и озвучителни тон колони от къмпинг „Нора Пизанти”. Установен е автора на деянието – криминално проявения и осъждан видинчанин Н.М./28г./. Заведената по случая преписка е изпратена в Районна прокуратура-Видин с мнение за образуване на досъдебно производство срещу 28-годишния мъж, съобщиха от ОД на МВР – Видин.

На 13 февруари служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност” при областната дирекция, РУП-Видин, ОУПБЗН-Видин и РИОСВ-Монтана извършиха комплексни проверки на фирмите с дейности по третиране на отпадъци от черни и цветни метали и на площадки, ситуирани на територията на областта. От служителите на ОУПБЗН е взето административно отношение спрямо два от пунктовете за нарушения, свързани с правилата за пожарната безопасност при експлотацията на обектите, визирани в Наредба Із-2377.

Вчера жителка на с.Върбово сигнализирала в полицията за кражба на 40 лева от дома й. Посегателството било извършено във времето от 27 януари до 6 февруари. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия са установени авторите на деянието – момиче и момче, малолетни, жители на селото. Част от сумата е намерена и върната на тъжителката. По случая работи РУП-Белоградчик.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.