Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Разкрити престъпления при специализирана полицейска операция

11.02.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Неизвестно лице чрез взломяване на секретен патронник от входна врата проникнало в гараж в к-с”Васил Левски”.

Във времето от 10.00 часа на 8 февруари до 07.30 часа на 10 февруари неизвестно лице чрез взломяване на секретен патронник от входна врата проникнало в гараж в к-с”Васил Левски”. Извършена е кражба на електрожен и зарядно устройство за акумулаторна батерия. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР – Видин.

В хода на стартиралата вчера на територията на РУП-Белоградчик специализирана полицейска операция с участието на служители от жандармерията е установен автора на три посегателства от частни имоти. Криминално проявеният и осъждан Е.М./25г./ от с.Гара Орешец в условията на продължаващо престъпление, в периода от 1 до 21 януари т.г., извършил три домови кражби в с.Върбово, общ.Чупрене. От частен имот в селото мъжът откраднал оградна мрежа, от друг имот – домашна ракия и два удължителя, а от трети - извършил кражба на около 20 кг. картофи. Работата по документиране на престъпната му дейност продължава. По случаите в РУП-Белоградчик са заведени три преписки.

Вчера при извършен оглед в общински апартамент, обитаван от 30-годишен мъж, на ул.”Г.Димитров” в гр.Грамада е констатирана кражба на електроенергия чрез незаконно присъединяване с ел. проводник към общ електромер, обслужващ частни абонати, живущи в същия вход на блока. По случая работи РУП-Кула, образувано е досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.