Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Домова кражба е извършена във Видин

07.02.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

В РУП-Видин е заведена преписка за извършена домова кражба на различни домашни вещи и мебели от апартамент ж.к.»Бонония», в гр. Видин.

От проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че извършител на престъплението е криминално проявеният и осъждан Р.П /31г./ от гр.Видин. Установени са част от вещите обект на престъплението. С постановление на Районна прокуратура-Видин извършителят е задържан за срок до 72 часа, съобщиха от ОД на МВР – Видин.

В РУП-Видин са заведени три преписки по постъпили сигнали за разбити мазета в ж.к.»Панония» и ж.к.»Крум Бъчваров» през ноща на 02/03.02.14г., от където са извършени кражби на различни вещи. От извършените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия се установи, че извършител на горепосочените кражби е криминално проявения К.Х. /33г./ от с.Новоселци Откраднатите вещи са намерени и иззети по надлежния ред.

В РУП-Белоградчик е заведена преписка за извършена кражба на 40 метра меден кабел от имот в с.Бело поле, общ.Ружинци, за времето от 18,00 часа на 02.02.014 г. до 9,00 часа на 03.02.2014 г. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия се установи автора – И.И./53г./ от с.Бело поле. Материалите по преписката са изпратени на Районна прокуратура-Белоградчик с мнение за образуване на досъдебно производство срещу извършителя.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

видин хотели цени

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.