Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Извършена е кражба на лек автомобил "Фолксваген Джета"

30.01.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Автомобилът е бил заключен и паркиран пред дома на собственика.

На 29.01.2014 г. в 06.44 ч. в ОДМВР-Видин на телефон 112 е постъпило съобщение от лице от гр.Видин, че за времето от 21.00 ч. на 28.01.2014 г. до 06.40 ч. на 29.01.2014 г. противозаконно е отнет лекият му автомобил "Фолксваген Джета", който е бил заключен и паркиран пред дома му. По случая в работи РУП-Видин, съобщиха от ОД на МВР – Видин.

В РУП-Видин е заведена преписка за извършена кражба на музикална уредба с две тонколони марка “Филипс” от частен дом на ул.”Батак” в града. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установен автора – Б.Б. /21г./ от гр.Видин. Материалите по преписката са изпратени на Районна прокуратура-Видин с мнение за образуване на досъдебно производство срещу извършителя.

В РУП-Белоградчик е приключило разследването по досъдебно производство, образувано за извършена кражба от частен дом в с.Чупрене, обл.Видин на два броя моторни триони, на обща стойност 1200 лева. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установен автора на деянието Д.В. /21г./ от с.Чупрене. Преписката е изпратена на Районна прокуратура-Белоградчик с мнение за предаване на лицето на съд.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.