Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Опит за палеж на лек автомобил „Опел” в с.Подгоре

28.01.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Стойността на щетите е в процес на установяване. По случая работи РУП-Кула.

На 25 януари в 23.20 часа в дежурната част на кулската полиция е получен сигнал за опит за палеж на лек автомобил „Опел” в с.Подгоре. Изгоряла е пластмасовата решетка под чистачките, спукано е предното панорамно стъкло и е обгоряла задната дясна гума на колата. Стойността на щетите е в процес на установяване. По случая работи РУП-Кула, образувано е досъдебно производство срещу неизвестен извършител за извършено престъпление по чл.330, ал.1 от НК., съобщиха от ОД на МВР – Видин.

На 23 януари в 17.15 часа в дежурната част на кулската полиция е получен сигнал за извършваща се незаконна сеч в местността „Ясовица” в землището на гр.Грамада. На мястото е установен товарен автомобил и отрязани 9 куб.м. дърва за огрев. Дървата са транспортирани за съхранение в база на ДГС-Видин. По случая работи РУП-Кула, образувано е досъдебно производство.

160 къса цигари без бандерол иззеха в петък служителите на реда. Нередовната акцизна стока е открита у 49-годишен мъж, спрян за проверка на ул.”Антон Страшимиров” в областния град. На мъжа е съставен акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

Бързо производство е образувано срещу видинчанина И.И./50г./. На 26 януари, около 23.50 часа, по бул.”Панония” мъжът управлявал лек автомобил „Сеат” след употреба на алкохол 1,60 промила – установено по надлежния ред с алкотест дрегер.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.