Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Иззети са оръжие и цигари без бандерол във видинско

23.01.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Пистолет и цигари без бандерол са иззети по надлежния ред. По случая работи РУП-Видин.

На 22 януари при извършена полицейска проверка в дома на Н.В./27г./ в с.Бела Рада е намерен газ сигнален пистолет „Voltran”, кал.9мм, с отстранена предпазна муфа. Пистолетът е иззет по надлежния ред. По случая работи РУП-Видин, съобщиха от ОД на МВР – Видин. 800 къса цигари „Don” са открити на 21 януари служителите на реда. Нередовната акцизна стока е намерена у 69-годишен мъж. Той бил спрян за полицейска проверка, около 08.45 часа, на ул.”Цар Симеон Велики” в областния град. Цигарите са иззети по надлежния рад, съставен е акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

На 22 януари, около 16.30 часа, на ул.”Бдин” в областния град полицейски служители спрели за проверка М.Г./26г./ от с.Новоселци. У него била открита едно доза наркотично вещество, реагирало на метаамфетамин при извършения полеви наркотест. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство.

В РУП-Видин е заведена преписка за извършена кражба на четири разширителни съдове за парно, тръба за парно и шапка за комин от търговски обект на ул.”Широка” в града. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установен автора на деянието – криминално проявеният и осъждан С.Т./28г./ от с.Слана бара. Мъжът е задържан първаночално с полицейска мярка за срок до 24 часа. Вчера с постановление на Районна прокуратура 28-годишният е задържан за срок до 72 часа.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.