Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Лек автомобил Ауди е откраднат във Видин

17.01.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Неизвестно лице противозаконно отнело лек автомобил „Ауди”, паркиран пред дома на ползвателя му.

На 16 януари, във времето от 01.00 до 04.46 часа, неизвестно лице противозаконно отнело лек автомобил „Ауди”, паркиран пред дома на ползвателя му на ул.”Ал.Стамболийски” в областния гард. По случая работи РУП-Видин, съобщиха от ОД на МВР – Видин. На 15 януари около 00.50 часа на бул.”Съединение” в гр.Белоградчик е станала катастрофа. Лек автомобил „Исузо Тропер”, управляван от В.В./28г./-жител на града, поднася, излиза в дясно извън пътното платно, блъска се в метални предпазни колове и стена на сграда, след което се преобръща на лявата си страна. Водачът и четиримата пътници (две жени на 19г. и 27г. и двама мъже на 18г. и 21г.) са транспортирани във видинската болница. Шофьорът и двама от пътниците - 18-годишният младеж и 27-годишната жена са настанени за лечение, няма опасност за живота им. Водачът е тестван с дрегер, пробата е отчела показание 1,99 промила. По случая работи РУП-Белоградчик, образувано е досъдебно производство.

860 къса цигари и 750 грама тютюн без бандерол иззеха вчера видински полицаи. Нередовната акцизна стока е открита при проверка в района на общинския пазар в града. У 60-годишен видинчанин са намерени 240 къса цигари „Don” и „King”. На мъжа е съставен акт по Закона за акцизите и данъчните складове. В найлонов плик, окачен на страничната ограда на пазара, са открити 340 къса цигари „Don” и 280 къса „King”. Под търговска сергия били намерени три пакета с тютюн, общото тегло е 750 грама. Цигарите и тютюна са иззети по надлежния ред.

На 15 януари, около 19.38 часа, възникнал пожар в плевня в гр.Брегово. Огънят унищожил домашно имущество, опушени са стени. Причината – късо съединение. В потушаването на пожара е участвал един автомобил на РСПБЗН-Видин.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.