Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Криминалисти разследват обир извършен от жилище във Видин

13.01.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Извършена е кражба на около 2000 лева, 500 долара, около 250 грама златни накити и колекция монети с нумизматична стойност.

В РУП-Видин е образувано досъдебно производство за кражба от жилище в областния град. Във времето от началото на м.декември м.г. до 12 януари т.г. неизвестно лице чрез взлом на патронник от входна врата проникнало в апартамент в к-с”Петко Каравелов”. Извършена е кражба на около 2000 лева, 500 долара, около 250 грама златни накити и колекция монети с нумизматична стойност. Работата по случая продължава, съобщиха от ОД на МВР – Видин.

В РУП-Видин е образувана преписка за извършена на 5 януари кражба на авто CD от лек автомобил в областния град. Установен е автора на посегателството – видинчанинът Н.Н./24г./. Преписката е изпратена в Районна прокуратура-Видин с мнение за образуване на досъдебно производство срещу 24-годишния мъж.

50 литра алкохол и 680 къса цигари без бандерол иззеха служителите на реда в хода на проведена специализирана операция на територията на региона. На 11 януари, за времето от 10.00 до 14.00 часа, полицаи и митничари съвместно проверили 23 търговски обекти, пазари и обособени тържища. Иззети били общо 50 литра ракия, предлагана за продан. В търговски обект в кв.Нов път били открити 680 къса цигари „King”, „Don” и „BestMan”. За установените нарушения са съставени актове и фишове по Закона за акцизите и данъчните складове.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.