Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

72-годишна видинчанка е ограбена от неизвестно лице

06.01.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Извършителят на деянието се издирва. По случая работи РУП-Видин.

На 3 януари в 18.35 часа в дежурната част на полицията е получен сигнал за извършен грабеж в района на паркинга зад блок „Прогрес” в областния град. Установено е, че неизвестно лице издърпало от ръцете на 72-годишна видинчанка дамската й чанта със сумата от 100 лева, мобилен телефон и лични документи. Потърпевшата изгубила равновесие и паднала на земята, в резултат на което получила повръхностни наранявания на десния крак. Извършителят на деянието се издирва. По случая работи РУП-Видин, съобщиха от ОД на МВР – Видин.

Полицейски служители разкриха авторите на кражба на кабел, извършена на 24 срещу 25 декември в местността „Текенлъка” в землището на с.Арчар. Трима жители на селото – И.М., П.П. и И.П. чрез разкопаване и срязване извършили кражба на около 79 метра съобщителен кабел. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство.

На 4 срещу 5 януари неизвестно лице влязло през отворен прозорец в сградата на основното училище в гр.Димово. От компютърния кабинет, в който било проникнато чрез срязване на халка от метална решетка и взломяване на дървена врата, била извършена кражба на пет рам-пемети, пет оптични записващи устройства, пет видео карти, мултимедийно устройство, цветен принтер и скенер. Стойността на откраднатото е в процес на установяване. По случая работи РУП-Белоградчик, образувано е досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.