Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

7 сирийски граждани са задържани на Дунав мост 2

27.12.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Седемте души били без документи за самоличност, но по техни думи са сирийски граждани.

Служители на ГКПП-Видин - Дунав мост 2 са задържали седем сирийски граждани, укрити в товарен автомобил с български регистрационни номера, съобщиха от пресцентъра на МВР. В специално изграден тайник в горната част на товарното помещение на автомобила били укрити петима мъже и две жени на възраст от 18 до 32 години. Седемте души били без документи за самоличност, но по техни думи са сирийски граждани. Петима от чужденците са имали покани от ДАБ. Образувано е досъдебно производство по случая, а чуждите граждани и шофьорът са задържани.

Двама жители на с.Арчар са задържани с полицейска мярка за срок до 24 часа за извършена кражба от хранителен магазин в селото. На 26 срещу 27 декември И.Ц./18г./ и З.Р./23г./, чрез взломяване на катинар от входна врата и счупване на витринно стъкло, проникнали в търговския обект. От магазина извършили кражба на различни по вид хранителни продукти, тоалетни принадлежности и парична сума – банкноти и монети. Общата стойност на откраднатото е в процес на установяване. По случая работи РУП-Видин, срещу двамата мъже е образувано досъдебно производство.

На 21 декември служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност” извършили претърсване в жилищна сграда на ул.”Батальонна”, обитавана от 42-годишната видинчанка М.П. Открити били 2431 къса цигари „Don” и „King”, три найлонови плика и зеблен чувал с тютюн. Нередовната акцизна стока е иззета по надлежния ред. По случая е образувано досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.