Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Криминалисти разследват грабеж извършен във Видин

27.12.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Установено е, че неизвестно лице нападнало 64-годишен видинчанин, който се прибирал у дома си.

Криминалисти разследват грабеж, извършен на 25 декември около 18.00 часа във вход на жилищен блок в к-с „Съединение”. Сиганл за престъплението е получен чрез тел.112. Установено е, че неизвестно лице нападнало 64-годишен видинчанин, който се прибирал у дома си. Непознатият нанесъл удари по главата на жертвата си и отнел найлонов плик със сумата от около 600 лева, лични документи и ключове. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР-Видин.

Във времето от 08.00 часа на 21 декември до 08.00 часа на 22 декември от гараж в к-с”Панония” била извършена кражба на моторен трион и електрожен. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство.

На 24 декември в 14.33 часа в дежурната част на полицията е получен сигнал за това, че група мъже извършват изкопни дейности в Южна промишлена зона. Пристигналите незабавно на мястото полицейски служители установили четирима видинчани – Д.Г./23г./, Е.С./22г./, В.Н./20г./ и 15-годишно момче при опит чрез разкопаване да извършат кражба на неработещ кабел, собственост на ЧЕЗ. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.