Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

37-годишен бреговчанин е уличен в убийство

20.12.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Служителите на реда разкриха автора на тежко криминално престъпление, извършено в гр.Брегово, обл.Видин.

37-годишният бреговчанин И.Г. е уличен в убийство, наложена му е мярка за неотклонение „задържане под стража”, съобщиха от ОД на МВР-Видин. В резултат на упорита едномесечна работа служителите на реда разкриха извършител на убийство. На 13 ноември, около 19.00 часа в гр.Брегово, водач на лек автомобил при движение по ул.”Г.Димитров” видял човек, който лежал на пътното платно. Шофьорът незабавно сигнализирал на тел.112. Медиците, от пристигналия на мястото екип на спешна помощ, констатирали смъртта на 40-годишен бреговчанин. С оглед първоначалните данни по описа на ОДМВР-Видин е образувано досъдебно производство за причинена смърт при пътно-транспортно произшествие.

Според резултатите от извършената аутопсия смъртта е настъпила в резултат на удар по главата с твърд предмет. Досъдебното производство е преквалифицирано по чл.115 от НК. Предприети са оперативно-издирвателни действия под ръководството на наблюдаващ прокурор от Окръжна прокуратура-Видин. В хода на разследването е разкрит автора на деянието – И.Г./37г./ от гр.Брегово. Установено е, че на 13 ноември двамата мъже се скарали, след употреба на алкохол, при което на улицата И.Г. ударил с дърво своя опонент.

37-годишният мъж е задържан първоначално с полицейска мярка за срок до 24 часа. На 17 декември е привлечен в качеството на обвиняем, като извършител на престъпление по чл.115 от НК и с постановление на Окръжна прокуратура – Видин е задържан за срок до 72 часа. Вчера на заседание на Видинският окръжен съд на И.Г. е наложена постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража”, мъжът е приведен в следствения арест.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.