Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Пожар е горял в къща на ул.”Цар Симеон Велики” във Видин

17.12.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

В хода на предприетите действия по гасене на огъня огнеборците открили трупа на 65-годишен мъж.

На 16 декември в 18.56 часа в дежурната част на полицията чрез тел.112 е получен сигнал за пожар в къща на ул.”Цар Симеон Велики” в областния град. Към мястото на произшествието незабавно са насочени два автомобила на РСПБЗН-Видин. В хода на предприетите действия по гасене на огъня огнеборците открили трупа на 65-годишен мъж, обитател на къщата, съобщиха от ОД на МВР. При извършения оглед на са установени данни за умишлен палеж и насилствена смърт. Трупът е транспортиран за аутопсия във видинската болница. При пожара е унищожено домашно имущество, опушени са стени. Причината е в процес на установяване. По случая в РУП-Видин е образувано досъдебно производство.

Бързо производство е образувано срещу видинчанина С.П./62г./. На 14 декември, в района на ГКПП-Брегово мъжът управлявал лек автомобил „Мерцедес” след употреба на алкохол 1,42 промила – установено по надлежния ред с алкотест дрегер.

Бързо производство е образувано срещу видинчанина Г.К./60г./. На 15 декември, по ул.”Екзарх Йосиф І” в областния град, мъжът управлявал лек автомобил „Форд Ескорт” след употреба на алкохол 1,86 промила – установено по надлежния ред с алкотест дрегер.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.