Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Две бързи производства за шофиране след употреба на алкохол

16.12.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Нарушенията са установени по надлежния ред с алкотест дрегер.

Бързо производство е образувано срещу видинчанина Л.Л./45г./. На 13 декември по ул.”Христо Ботев” в областния град мъжът управлявал товарен автомобил „Ситроен Берлинго” след употреба на алкохол 1,74 промила – установено по надлежния ред с алкотест дрегер, съобщиха от ОД на МВР. Бързо производство е образувано срещу С.Ц./42г./ от гр.Кула. На 14 декември по ул.”Стара планина” в гр.Кула мъжът управлявал лек автомобил „Пежо” след употреба на алкохол 2,11 промила – установено по надлежния ред с алкотест дрегер.

На 15 декември, около 09.00 часа, в с.Градец възникнал пожар в стая на къща. Огънят унищожил мебели, бяла и черна техника и домашно имущество, опушени били 50 кв.м. стени. Причината – късо съединение. В потушаването на пожара са участвали два автомобила на РСПБЗН-Видин.

Във времето от 12 до 14 декември неизвестно лице чрез взломяване на катинари от входни врати проникнало в къща в гр.Кула. Извършена е кражба на портативен телевизор „Велико търново”, цветен телевизор „Филипс”, електрическа водна помпа и златни накити. Стойността на откраднатото е в процес на установяване. По случая работи РУП-Кула, образувано е досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.