Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Иззето е незаконно оръжие от жител на Видин

14.12.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Едноцевна гладкоцевна пушка 16 калибър е иззета от органите на реда.

На 12.12.2013г. в резултат на получена информация е извършено претърсване в дома на Г.К. /66г./ от гр.Видин, при което е намерена и иззета едноцевна гладкоцевна пушка 16 калибър без данни за производител и фабричен номер. По случая в РУП-Видин е образувано бързо производство, съобщиха от ОД на МВР. На 13.12.2013г. около 14.00 ч., в гр. Видин в близост до входа на общински пазар, при извършена проверка на лицето К.М. /60г./ от гр.Видин, служители на РУП-Видин са намерили и иззели 10 кутии /200 къса/ цигари марка "BEST MAN", 80мм и 27 кутии /540 къса/ цигари марка "DON", 80мм , без български акцизен бандерол. Цигарите са иззети по надлежния ред. На лицето е съставен акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

На 13.12.2013г. около 02.10ч. в с.Ново село, обл.Видин, неизвестен извършител, чрез разрушаване на стена е проникнал в мазе на частен имот, собственост на В.Д. /57г./ и извършил кражба на меден казан за варене на ракия с вместимост 120 литра, три броя медни котли с вместимост по 70 литра и 45 литра, казан с вместимост 30 литра и медна пръскачна машина. Щетата е в процес на установяване. По случая в РУП-Видин е образувано досъдебно производство.

На 12.12.2013г. около 20:00 ч. в гр. Белоградчик на бензиностанция при зареждане с газ, е възникнала експлозия вследствие на теч на газ от неизправна газова бутилка в купето на лек автомобил с видинска регистрация, управляван от М.И. /24г./ от гр.Белоградчик. Лицето е получило изгарания по ръцете, транспортирано е и настанено в МБАЛ "Света Петка" гр. Видин за лечение без опасност за живота. По автомобила са нанесени материални щети. По случая в РУП-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.