Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Извършена е кражба на метали от цех на видинска фирма

11.12.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Двама мъже са задържани с полицейска мярка за срок до 24 часа, срещу тях е образувано бързо производство по описа на РУП-Видин.

На 9 декември в 03.00 часа в дежурната част на полицията е получен сигнал за заловени лица при опит да извършат кражба на метални (бронзови) отливки на заготовки от цех на видинска фирма. Пристигналите на мястото полицейски служители установили, че частни охранители заловили виднчаните Д.Ц./23г./ и М.М./20г./ при извършване на кражба на метални предмети от склад на предприятието. Двамата мъже са задържани с полицейска мярка за срок до 24 часа, срещу тях е образувано бързо производство по описа на РУП-Видин, съобщиха от ОД на МВР.

В.С./24г./ от с.Майор Узуново е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа за извършена кражба. Установено е, че на 9 декември мъжът проникнал, чрез срязване на халка от катинар, в гараж на ул.”Бдин” в областния град. Обект на посегателството му били 8 кг. бронз, флекс и намотка от телеподаващ електрожен. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство.

Във времето от 4 до 9 декември неизвестно лице чрез влом на врата проникнало в помещение на видинската автогара. Извършена е кражба на различни по вид медни тръби от хладилни витрини и електрически кабел. Стойността на щетите е в процес на установяване. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство.

Във времето от 08.10 часа на 7 декември до 16.50 часа на 9 декември неизвестно лице чрез взломяване на катинар от входна врата проникнало във водохранилище, обслужващо с.Периловец, находящо се в землището на селото. Извършена е кражба на терминална станция, радиотелефон, акумулатор и соларен панел, собственост на ВиК-Кула. Случаят се разследва от РУП-Кула, образувано е досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.