Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Две кражби са разкрити от видинските криминалисти

06.12.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Преписките са изпратени в Районна прокуратура с мнение за образуване на досъдебно производство.

В РУП-Видин е заведена преписка по жалба на видинчанин за извършена му кражба на портмоне с лични документи и сумата от 600 лева. Установен е автора на деянието – криминално проявения и осъждан В.К./51г./ от гр.Белоградчик. Преписката е изпратена в Районна прокуратура с мнение за образуване на досъдебно производство срещу 51-годишния мъж за извършено престъпление по чл.194 от НК, съобщиха от ОД на МВР.

В РУП-Видин е заведена преписка по повод подаден сигнал на тел.112 за кражба на метални строителни материали от строеж във Видин. На мястото е заловена 41-годишната С.П. от с.Арчар - криминално проявена и осъждана. Вещите – предмет на посегателството са иззети по надлежния ред. Преписката е изпратена в Районна прокуратура с мнение за образуване на досъдебно производство срещу 41-годишната жена за извършено престъпление по чл.194 от НК.

6,530 кг. тютюн и 394 къса цигари „Huzar” без бандерол иззеха вчера служителите на реда във Видин. Нередовната акцизна стока е открита при полицейска проверка в частен дом, обитаван от 52-годишна видинчанка, на ул.”Синчец” в кв.Нов път. На жената е съставен акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.