Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

804 пътни превозни средства са проверени при акция “ЗИМА”

06.12.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Най-много неизправности са установени по осветителната система и сигнализацията на автомобилите.

Специализираната полицейска операция „Акция ЗИМА” бе проведена за времето от 5 до 25 октомври с цел ограничаване предпоставките за настъпване на тежки пътно-транспортни произшествия с рискови групи участници в движението (пешеходци, водачи с малък и липсващ практически опит за движение при есенно-зимни условия), с управляващите неподготвени за сезона и с неизправни осветителни системи автомобили и поради необходимостта от насочване вниманието на пешеходци и шофьори към специфичните рискови фактори за пътни злополуки през зимата. По време на акцията на територията на област Видин са проверени 804 пътни превозни средства. От тях леки автомобили – 515; товарни автомобили – 185; автобуси – 73; мотоциклети и мотопеди – 14; пътни превозни средства, теглени от животинска тяга – четири; велосипеди - 12; други ППС – два броя, съобщиха от ОД на МВР.

При проверките пътните полицаи констатирали 253 технически неизправности. От тях по осветителната система и сигнализацията – 223, за износени гуми са санкционирани 27 водачи, а за неизправни устройства за измиване на предното стъкло санкционираните шофьори са трима. Три моторни-превозни средства са спрени от движение. За установените нарушения служителите на реда съставили 54 акта и наложили 169 глоби по фиш. Изготвени са девет писмени предписания до общините за подобряване на уличното осветление в населените меса (улични отсечки, райони на спирки за обществен транспорт, пешеходни пътеки, кръстовища и др.). До Областно пътно управление-Видин са изпратени пет сигнални писма.

Активният контрол на служителите от сектор “Пътна полиция”-Видин ще продължава през целия зимен период.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.