Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Два автомобила са частично унищожени при палеж в Брегово

02.12.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Образувано е досъдебно производство срещу неизвестен извършител за престъпление по чл.330, ал.1 от НК.

На 30 ноември в 02.00 часа в дежурната част на полицията е получен сигнал чрез тел.112 за възникнал пожар в гр.Брегово на ул.”Тодор Петров”, при който частично са унищожени два автомобила. На местопроизшествието е извършен оглед. Установено е, че са обгорели пътнически микробус „Мерцедес” и лек автомобил - джип. През светлата част на деня е извършен повторен оглед на мястото. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство срещу неизвестен извършител за престъпление по чл.330, ал.1 от НК., съобщиха от ОД на МВР.

На 1 декември в 20.30 часа в с.Чупрене възникнал пожар в плевня. Огънят унищожил 150 кв.м. покривна конструкция, пет тона фураж и домашни животни. Причината е в процес на установяване. В потушаването на пожара са участвали два автомобила на РСПБЗН-Белоградчик.

27 моторни превозни средства са проверени на 29 ноември в хода на проведената специализирана полицейска операция по безопасност на движението, в която участваха пътни полицаи от гр.Калафат (Румъния) и гр.Зайчар (Сърбия). Констатирани са 16 нарушения на Закона за движение по пътищата. Установен е един неправоспособен водач, за техническа неизправност на автомобили са санкционирани шестима водачи, за нередовни документи – четирима, двама шофирали без поставен обезопасителен колан, двама - без включени светлини, един шофьор е санкциониран за неспазване на предимство. Съставени са три акта и наложени девет глоби по фиш.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.