Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Две катастрофи на пешеходни пътеки във Видин

21.11.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Две катастрофи на пешеходни пътеки са регистрирани вчера в областния град.

Около 07.50 часа на бул.”Панония” лек автомобил „Хонда”, управляван от видинчанина К.К./18г./-водач категория „В” с 56 дни стаж, при движение с несъобразена скорост и неправилно изпреварване блъснал пресичащата пътното платно на пешеходна пътека 63-годишна видинчанка. Жената е транспортирана във видинската болница с фрактури и след оказана медицинска помощ е освободена за домашно лечение. Шофьорът е тестван с дрегер, пробата е отрицателна. По случая в ОДМВР-Видин е образувано досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР.

Около 12.40 часа лек автомобил „Форд”, управляван от 70-годишен видинчанин ударил 10-годишно момиче пресичащо пътното платно на пешеходна пътека на ул.”Широка”. Детето не е пострадало. Водачът е тестван с дрегер, пробата е отрицателна. Съставени са му два акта – по Закона за движение по пътищата (за неспазване на предимство на правилно преминаващ пешеходец на обозначена с маркировка и пътен знак пешеходна пътека) и по Кодекса за застраховането.

От януари до септември т.г. на територията на област Видин са били регистрирани 19 пътни инциденти с пешеходци, с една жертва и 11 ранени. От ОДМВР-Видин за пореден път апелират към водачите на моторни превозни средства да шофират със скорост, съобразена с пътните условия и стриктно да спазват разпоредбите на Закона за движение по пътищата. Шофирайте внимателно, бъдете дисциплинирани и толерантни на пътя, не рискувайте живота си и този на останалите участници в движението, напомнят от полицията.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.