Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

ПТП е възникнало на изхода на Видин, пътя към Новоселци

20.11.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Водачът на колата и 41-годишен пътник от с.Слана бара са настанени за лечение във видинската болница.

На 19 ноември, около 17.10 часа, в Западна промишлена зона, на изхода на гр.Видин в посока с.Новоселци е възникнало пътно-транспортно произшествие. Лек автомобил „BMV”, управляван от видинчанина И.Б./32г./ при движение с несъобразена скорост напуска пътното платно и се удря в дясно по посока на движението в сграда. Водачът на колата и 41-годишен пътник от с.Слана бара са настанени за лечение във видинската болница. Шофьорът е с фрактура, травма на главата и с опасност за живота, а пътника с фрактура и комоцио, без опасност за живота. Взети са кръвни проби. По случая в ОДМВР-Видин е образувано досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР.

Бързо производство е образувано срещу Ю.Н./37г./ от с.Връв. На 16 ноември, около 23.30 часа, в с.Балей мъжът управлявал лек автомобил „ВАЗ” след употреба на алкохол 2,08 промила – установено по надлежния ред с алкотест дрегер. На водача е връчен талон за медицински изследване, взета му е кръвна проба.

Бързо производство е образувано срещу видинчанина Г.К./23г./. На 17 ноември, около 12.30 часа, в района на ТЕЦ-Видин пътни полицаи спрели за проверка лек автомобил „Сузуки”, който се движел без включени къси светлини. 23-годишнвият шофьор е тестван с дрегер, пробата отчела 1,20 промила. На водача е съставен акт по Закона за движение по пътищата. След извършена справка е установено, че Г.К. е осъден с влязла в сила присъда за деяние по чл.342б, ал.1 от НК – управление на МПС с концентрация на алкохол в кръвта над 1,2 на хиляда.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.